ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 6938 538 700

EMAIL

info@panepethel.gr

Μήνυμα Προέδρου προς τα Μέλη

Μήνυμα Προέδρου προς τα Μέλη

Μήνυμα Προέδρου προς τα Μέλη

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι της ΠΑΝΕΠΕΘΕΛ
"Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας"
Με ιδιαίτερη χαρά αναλαμβάνω την Πρώτη Προεδρία της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Θεραπευτικής με laser και σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε να μου εμπιστευθείτε την διοίκησή της για τα επόμενα δυο χρόνια.

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσος κόπος και χρόνος χρειάσθηκε προκειμένου να οργανωθούμε με σκοπό τη σύσταση μιας Επιστημονικής Εταιρίας αποτελούμενη από Μέλη που σκοπό έχουν τη διάδοση και στην χώρα μας την Ελλάδα, μιας τόσο αξιόπιστης θεραπευτικής μεθόδου με τη χρήση άκρως επιστημονικών εργαλείων όπως είναι το laser.

Πέρα από τα όποια προβλήματα που προέκυψαν τις αδυναμίες ή καθυστερήσεις μέχρι να πραγματοποιήσουμε τον σκοπό μας, είναι φανερό ότι η Ένωσή μας έχει κάνει μέχρι σήμερα σημαντικά βήματα και σε αυτό έχετε συμβάλει όλοι σας και σας ευχαριστώ πολύ.

Οι στόχοι που έχουμε θέσει όπως φαίνεται και από το καταστατικό είναι πολλοί. Πρωταρχικός όμως, είναι η προώθηση της θεραπευτικής με laser είτε πρόκειται για ασθενείς που τους περιθάλπουμε είτε πρόκειται για διάδοση της γοργά ανερχόμενης επιστήμης και σε άλλους συναδέλφους ιατρικών ή παραϊατρικών επαγγελμάτων υγείας. Ένας τρόπος είναι και η εκπαίδευσής των.

Πρέπει λοιπόν να αποτελεί στόχο η βελτίωση των δικών μας δομών που θα εκπαιδεύσουν και θα συνεχίζουν να εκπαιδεύουν τους νέους αυτούς επαγγελματίες υγείας, έτσι ώστε όλοι μας να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε ολόκληρο τον Ελληνικό χώρο.

Η στενότερη επαφή της Εταιρείας με τα μέλη της και κυρίως με τους νέους ιατρούς ή φυσικοθεραπευτές που τώρα μαθαίνουν τη σωστή χρήση των θεραπευτικών laser είναι βασικής σημασίας. Οι νέοι αυτοί επαγγελματίες θα αποτελέσουν την ψυχή και το μέλλον της Ένωσής μας και τους θέλουμε κοντά μας.

Έχει αρχίσει ήδη μια προσπάθεια για τον καθορισμό του τρόπου και του είδους της εκπαίδευσης τόσο των ήδη εγγεγραμμένων Μελών μας όσο και των νέων Μελών καθώς και του τρόπου διεξαγωγής των εξετάσεων απόκτησης πιστοποιημένης εξειδίκευσης στη θεραπευτική με laser σε επίπεδα ανάλογα των υπολοίπων κρατών της Ευρώπης και Αμερικής.

Την επίβλεψη θα την έχει το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο και θα ασχοληθεί με τον συντονισμό αυτών των ενεργειών.
Επιπλέον, θα υπάρχει υποστήριξη σε γνώση και έκδοση Κατευθυντήριων Οδηγιών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Θεραπευτικής με Laser (W.A.L.T. = World Association for Laser Therapy), με στόχο την μετάδοση νέων κλινικών μελετών που τεκμηριώνουν και θεμελιώνουν έτσι τη θεραπεία με laser.

Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για την προσέλευσή σας στην πρώτη συγκέντρωση που είχαμε ως Ένωση την 1η Διημερίδα στις 28 & 29 Νοεμβρίου 2009 στη Θεσσαλονίκη και να σας ευχαριστήσω επίσης διότι με τον ίδιο ζήλο τιμήσατε και το 1ο Τακτικό Συνέδριο που πραγματοποιείθηκε στη Γλυφάδα στο ξενοδοχείο Emmantina στις 8 & 9 Μαΐου 2010 στο οποίο δείξατε μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον με τη συνεχή ανταλλαγή απόψεων αξιοποιώντας παράλληλα τις γνώσεις και απόψεις σας από την προηγούμενη Διημερίδα. Τέτοια επιμορφωτικά Συνέδρια και Σεμινάρια θα εξακολουθήσουν να γίνονται σε όλα τα επόμενα έτη.

Κύριοι Συνάδελφοι,
Έχοντας πλήρη γνώση των δυσκολιών που έχουμε μπροστά μας, ως Πρόεδρος της Ένωσης ζητώ την βοήθεια όλων σας. Προσωπικά εγώ θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια και ελπίζω να δικαιώσω τις προσδοκίες σας.
Σας εύχομαι για τον καινούριο χρόνο υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Νικόλαος Καρατσουιράκης
Πρόεδρος ΠΑΝΕΠΕΘΕΛ

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

WALT

ΧΟΡΗΓΟΙ

Irradia Medical Lasers Laser-center.gr Laser.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 6938 538 700

EMAIL

info@panepethel.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες της ΠΑΝΕΠΕΘΕΛ ως το εγκυρότερο όργανο που πραγματεύεται την Επιστήμη της Θεραπευτικής με Laser αλλά και τις εξελίξεις των νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών από τα Πιστοποιημένα Μέλη μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΝ.ΕΠ.Ε.ΘΕ.Λ.
"Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Θεραπευτικής με Laser"

Ερ. Σταυρού 9-17, 412 21, Λάρισα

+30 6938 538 700

info@panepethel.gr

www.panepethel.gr